Web Analytics Made Easy - Statcounter

عباس بوصفوان روز جمعه در گفت وگو با ایرنا افزود: غربی ها در کشورهای همسو یا تابع خود از حقوق ملت ها و مردمسالاری و حقوق بشر حمایت نمی کنند.

وی اضافه کرد: صداهایی که از واشنگتن درباره حقوق بشر شنیده می شود دروغ است؛ آنها فقط حرف می زنند بدون آنکه در عمل، اقدامی کنند.

بوصفوان گفت: آنها از بحرین و عربستان می خواهند که حقوق بشر را رعایت کنند اما از پارلمان فعال و حکومت برخاسته از مردم، سخن نمی‌گویند؛ با اینکه می دانند نقض حقوق بشر، نتیجه مستقیم دیکتاتوری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این پژوهشگر بحرینی افزود: به رغم نقض مداوم حقوق بشر توسط این رژیم ها، اما غرب همچنان بر حمایت از آن ها تاکید می کند.

بوصفوان دخالت های عربستان را از دیگر عوامل وضع کنونی بحرین دانست و اظهار کرد: عربستان نیز از اواخر دهه شصت میلادی یعنی زمانی که شاه ایران، بحرین را تسلیم عربستان کرد، از اصلاحات در بحرین جلوگیری می کند.

وی افزود: معارضان بحرینی هزینه التزام خود به مسیر محور مقاومت را می پردازند که خواستار آزادی قدس و نابودی رژیم صهیونیستی است.

بوصفوان گفت: مخالفان بحرینی انسجام و مقبولیت گسترده ای دارند و دمکراسی خواهی ملت و ایجاد کشوری قانونمند و آزاد و تشکیل پارلمان منتخب مردم، همچنان اصلی ترین خواسته اکثریت ملت است.

وی اضافه کرد: حکومت همچنان از مشت آهنین برای مقابله با ملت، استفاده و بر سرکوب و عدم تفاهم سیاسی تاکید می کند.

این نویسنده و پژوهشگر بحرینی بیان کرد: بحرین اوضاع مناسبی ندارد؛ زندان ها پر از مخالفان است، جمعیت های سیاسی امکان فعالیت ندارند و ابراز مسالمت آمیز خواسته ها امکان پذیر نیست و رهبران سیاسی یا در زندان یا در خارج بسر می برند.

بوصفوان افزود: آمریکا به بحرین و دیگر کشورهای عربی منطقه به عنوان پایگاه نظامی خود نگاه می کند.

وی بیان کرد:  ارزش این کشورها برای آمریکا به اندازه ارزش یک ناو است و آنچه برای آمریکا در بحرین مهم است، امنیت ناوگان پنجم این کشور است.

بوصفوان اضافه کرد: بحرین و دیگر کشورهای خلیج فارس، به مثابه ناو هواپیمابر و پایگاه های شناور آمریکا هستند.

وی گفت:  پنتاگون، تعیین کننده سیاست های آمریکا در این کشورهاست و این کشور به بحرین و دیگر کشورهای عربی از پنجره ناوگان پنجم نگاه می کند و از این رو برای تامین منافع خود، از سرکوب ملت بحرین حمایت و در مقابل آن سکوت می کند.

عضو موسس جمعیت اسلامی الوفاق بحرین گفت: برای غرب، منافع خودش مهم است و به حقوق ملت ها توجهی نمی کند و به همین خاطر از اسرائیل و اشغالگری و تندروی و استبداد در منطقه حمایت می کند.

برچسب‌ها بحرین آل خلیفه الوفاق شیخ عیسی قاسم عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بحرین آل خلیفه الوفاق بحرین آل خلیفه الوفاق شیخ عیسی قاسم عربستان سعودی ایالات متحده آمریکا اخبار کنکور حقوق بشر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۷۸۳۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد

به گزارش ایرنا، شرکت کنندگان در این حرکت اعتراضی، ضمن اهتزاز پرچم‌ فلسطین، شعار نوشته‌هایی را حمل می‌کردند که روی آنها «آتش‌بس را برقرار کنید»، «فلسطین را آزاد کنید» و «دست از رفح بکشید» نوشته شده بود.

آنها همچنین در شعارهای خود خواهان پایان حمایت تسلیحاتی انگلیس از رژیم صهیونیستی و توقف نسل‌کشی فلسطینی‌ها شدند. بر اساس برآوردها، حدود ۵ هزار نفر در این تجمع که برگزاری آن کمتر از ۲۴ ساعت اطلاع‌رسانی شد، شرکت کردند.

در سایر شهرهای انگلیس از جمله برایتون، منچستر و لستر نیز حامیان فلسطین به خیابان‌ها آمده و با سردادن شعارهای ضد اسرائیلی خواستار توقف تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح شدند.

کابینه جنگ رژیم صهیونیستی روز دوشنبه به رغم مخالفت‌های بین‌المللی، تهاجم زمینی به شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه را تائید کرد و ارتش این رژیم، از روز سه‌شنبه بخش فلسطینی این شهر را اشغال کرده‌ است.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته است؛ اما رژیم صهیونیستی ادعا کرد که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی با بیان این ادعا که طرح پیشنهادی حماس با خواسته‌های این رژیم فاصله دارد، گفت: اجازه نمی‌دهیم حماس توانایی‌های نظامی خود را بازسازی کند. اسرائیل اجازه نخواهد داد که حماس در نوار غزه حکومت کند.

ساعاتی پیش ریشی سوناک نخست وزیر انگلیس که از آغاز جنگ غزه به طور تمام قد از رژیم صهیونیستی حمایت کرده است، به ابراز نگرانی درباره عملیات ارتش رژیم اسرائیل در رفح بسنده کرد و گفت: «ما به طور مداوم گفته‌ایم که خواهان آتش‌بس موقت هستیم تا بتوانیم کمک‌های بیشتری را (به غزه) منتقل و گروگان‌ها (اسرای اسرائیلی) را آزاد کنیم؛ سپس از این توقف برای ایجاد یک آتش‌بس پایدارتر استفاده کنیم.»

وی افزود: «من از همه طرف‌ها خواسته‌ام که به گفت وگو و مذاکره ادامه دهند. ما باید به آنها فضا بدهیم تا این مذاکرات را به نتیجه برسانند.»

بر اساس گزارش‌ها، تاکنون افزون بر ۳۴ هزار فلسطینی شهید و بیش از ۷۷ هزار نفر دیگر مجروح شده‌اند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: کانادا: حمله به رفح غیرقابل قبول است قتل مشکوک ژنرال اسرائیلی در مصر جان کربی: اسرائیل به آمریکا اطمینان داد که عملیات رفح محدود است

دیگر خبرها

  • نقاب غربی‌ها در مقابله با دانشجویان معترض افتاد
  • باشگاه استقلال 50 میلیون جریمه شد
  • باشگاه استقلال محکوم شد
  • آیا خیزش مردمی در غرب ماشین جنگی اسرائیل را متوقف می‌کند؟
  • فریاد «نه به نسل‌کشی در رفح» قلب لندن را لرزه درآورد
  • آمریکا در مسئله فلسطین در حال عوض کردن جلاد و شهید است / خیزش‌های اروپا و آمریکا منجر به سقوط صهیونیست خواهد شد
  • فیلم/ اقداماتی که حسین‌زاده بحرینی در مجلس یازدهم انجام داد
  • پژوهشگران مشهدی موفق به تولید ماده اولیه داروها شدند
  • شاهنامه پژوه بمی در خاک آرام گرفت
  • دانشجویان دانشگاه‌های اکسفورد و کمبریج به جنبش حامیان فلسطین پیوستند